Zoek jij 'n uitdagende baan??

| Posted: - Last updated:
| Tagged general rubyonrails ruby rails baan banen rubyenrails
| ~300wrds (~1min)

First off, sorry to all the English-reading people, but this post is intended for my Dutch audience.

Even wat updates voor mijn Nederlandstalige publiek. Ik heb wat nieuwtjes voor jullie, dus lees snel verder!

Allereerst wil ik even melden dat ik a.s. dinsdag (10 juni) te vinden zal zijn op RubyEnRails 2008. Dus, ben jij er ook, laat ’t me even weten! Laat even ‘n commentaartje achter, of nog beter: bel/sms me even dinsdag op 06-17103624, dan spreken we elkaar zeker!

Dan nog even een oproep voor alle Nederlandse Ruby, Java en PHP developers. Als jij echt coole webapps kan (of wilt gaan) maken, dan moeten we praten! Kabisa zoekt namelijk op korte termijn Ruby en Java developers. Ik kan er zelf over meepraten: bij Kabisa werken is leuk, afwisselend en het biedt je alles wat je van een goede ICT job mag verwachten.

Spreek me dinsdag even aan (zie m’n nummer hierboven) als je meer wilt weten over werken bij Kabisa! Of maak gewoon voor de lol even ‘n praatje!

Ben jij ‘n Ruby, Java of PHP developer - en ben jij toe aan een leuke ICT baan? Neem dan ‘ns contact met me op, want ik ben op zoek naar collega’s!

Tot dinsdag bij Ruby en Rails 2008!!!

My site is free of ads and trackers. I record privacy-respecting usage statistics with Fathom.

Was this post helpful to you? Why not ☕ Buy me a coffee or use Brave Browser to send a tip.